Skip to main content

Hjem         Databaseutvikling         Utvikling

Databaseutvikling

Bruk hurtigskjemaet under for å ta kontakt
med vår ekspert angående denne tjenesten

Databaseutvikling dekker utvikling av lagrede prosedyrer, funksjoner, databaseutløsere og skript for å sikre den generelle forretningslogikken. Dette kan også innebære å opprette og utvikle prosedyrer for rapportering eller spesifikk rapporteringslogikk i databasen.

Skriving av alle disse komponentene innebærer ikke kun koding, men å bygge en Back-end som ivaretar skalerbarhet og ytelse. Dette krever spesifikk kunnskap om de bakenforliggende mekanismene i spørringsbehandlingen, noe vi kan bidra med slik at din virksomhet får en velfungerende Back-end kode.

Kvaliteten på databaseutviklingen er avgjørende for fremtidig ytelse og skalerbarhet for hele Back-end løsningen. Vi har mange års erfaring med optimalisering av ytelse og kode, samt, undervisning i beste-praksis for databaseutvikling. Videre har vi levert veiledninger og policyer for databaseutvikling til våre kunder, slik at de kan være sikre på at den nye produksjonskoden vil være i henhold til standarder, samt at mindre godt utviklingsarbeid aldri blir satt i produksjon.

Vi mener at .NET og databaseutvikling er to forskjellige jobber, og at det er ikke en god praksis å blande dem. Vi er gode på databaser!

Velkommen til å ta kontakt for mer informasjon!

Snakk med en ekspert

Margarita Naumova

E-post: magi@inspir-it.no
Telefon: +47 91929912

    Fornavn *

    Etternavn *

    Epostadresse*

    Hva er dine behov?