Skip to main content

Hjem         Azure     

Azure-dataplattform

Inspir-IT kan være din partner og rådgiver på din skyreise, enten du vurderer å gå til skyen eller allerede er på vei

Azure Data Platform – uendelige muligheter for virksomheten din

Azure gir uendelige muligheter for å bygge en skalerbar dataplattform. Kanskje planlegger overføring av eksisterende databaser fra lokale løsninger til skyen, eller du kan ønsker å utforme en ny Back-end i Azure for dine applikasjoner? Den største fordelen med skyen er analysemuligheter og datalagring.

Et moderne datavarehus lar deg enkelt samle alle dataene dine, og få innsikt gjennom analytiske innsiktsrapporter, driftsrapporter eller avansert analyse for alle brukerne dine. Du kan kombinere en rekke Azure-tjenester som vil hente, behandle, lagre, betjene og visualisere data fra forskjellige kilder, både strukturerte og ustrukturerte data. Azure Data Platform gir uendelige muligheter til å bygge en moderne datavarehusløsning.

SNAKK MED EN EKSPERT

Roadmap

Om du har lite eller ingen erfaring med datatjenestene i Azure, og du lurer på hvor du skal starte å planlegge Azure dataplattform reisen så er vårt «Azure Data Analytics Platform Readiness Roadmap» det beste for deg.

Migrering

Hvis du planlegger migreringer, men du lurer på om det er hindringer i databasene dine, eller hvordan migreringen kan utføres, kan vi bistå med migreringsvurderinger.

Analytics

Hvis du engsjerer oss til å utforme et konseptuelt design for din Azure (Analyse) Data Platform kan dette være et relativt enkelt oppdrag, eller ganske komplekst avhengig av ditt eksisterende dataplattformmiljø, og hvilken del av dette du planlegger å flytte til skyen.

Proof of concept

Hvis du trenger hjelp til design eller implementering av din dataplattformløsning, kan vi også bistå med dette. Vårt konseptuelle design eller Proof of Concept-tjeneste kan være til hjelp akkurat når du trenger det.

Vi går foran med et godt eksempel:
3 prestasjoner vi er stolte av

1

Utvikling av et veikart for modernisering av et tradisjonell, lokalt datavarehus til Azure

2

Migreringsvurdering av eksisterende datavarehus til Azure, hvor vi så på migreringsevnene, eksisterende hindringer for migrering av data til Azure og potensielle kostnadsestimater for å gi vå kunde nødvendig beslutningsgrunnlag

3

Redesign av et datavarehusmiljø for rapportering i Azure, samt at vi beriket rapportene og analyseinnsikten for forretningsenhetene i et stort logistikkselskap

Snakk med en ekspert

Margarita Naumova

E-post: magi@inspir-it.no
Telefon: +47 91929912

    Fornavn *

    Etternavn *

    Epostadresse*

    Hva er dine behov?