Skip to main content

Hjem         Databaseutvikling         Gjennomgang av kode

Gjennomgang av kode

Bruk hurtigskjemaet under for å ta kontakt
med vår ekspert angående denne tjenesten

Det er ganske vanlig at en database på et tidspunkt begynner å oppleve ytelsesproblemer. Den vanligste underliggende årsaken er økte datamengder. Etter hvert som tiden går, vokser volumet av innsamlede data. Dersom datamodellen ikke er optimalt designet eller Back-end koden ikke er skrevet som den bør, vil ytelse bli en utfordring. I verste fall kan det forårsake nedetid og sette en stopper for viktige forretningsprosesser.

Gjennomgang av Back-end kode er en prosess hvor vi går gjennom koden i form av lagrede prosedyrer, eller brukerdefinerte funksjoner (UDFs), og enten skriver koden på nytt eller gir anbefalinger til hvordan du skriver om koden.

Dersom du arbeider med programvare leverandører og du mistenker ytelsesproblemer i koden, kan vi bistå med kodevurderinger for å isolere de potensielle kodeproblemene og gi anbefalinger for endringer.

Det finnes to tilnærminger når du benytter Inspir-IT til Back-end kodegjennomgang:

  • Proaktiv kodegjennomgang – vi kan hjelpe deg med å evaluere en kritisk del av Back-end koden din, analysere gjennomføringsplaner, evaluere potensielle vranglåser og gi deg gode råd som kan spare deg for tid, penger og energi.
  • Reaktiv kodegjennomgang – Denne tilnærmingen antyder at systemet allerede er i produksjon, og du har allerede ytelses-, sikkerhets- eller skalerbarhetsproblemer. I dette tilfellet kan vi gjøre en kodegjennomgang for å avdekke hva som forårsaker de største forsinkelsene, og for å diagnostisere årsaken til problemene. Vi vil da gi deg råd for hvordan du kan løse dette.

Velkommen til å ta kontakt for mer informasjon!

Snakk med en ekspert

Margarita Naumova

E-post: magi@inspir-it.no
Telefon: +47 91929912

    Fornavn *

    Etternavn *

    Epostadresse*

    Hva er dine behov?