Skip to main content

Hjem         BI     

Business Intelligence

Vi kan optimalisere ditt SQL Server-miljø og gjøre det håndterbart, kostnadseffektivt og i henhold til serviceavtaler

Forvandle data til kraftig forretningsinnsikt

I dag må organisasjoner lagre og behandle data raskere, og i økende skala for å respondere på markedets krav, behov og dynamikk. Et moderne datavarehus lar deg enkelt samle alle dataene dine og få innsikt gjennom analytiske instrumentbord (dashboards), driftsrapporter eller avansert analyse for alle brukerne dine. Når vi i Inspir-IT tar ansvar for eller bistår i Business Intelligence prosjekter vil design og implementering av et datavarehus følge forretningslogikken og bestepraksis for ytelse og pålitelighet.

Vi kan bistå fra kartlegggings- og planleggingsstadiet til implementering av hele eller deler av løsningen slik at dine data blir til strategiske ressurser gjennom Business Intelligence og datavarehus løsninger. Vi har kompetansen og ferdighetene til å sikre at virksomhetens behov for data og systemer ikke blir berørt i løpet av prosjektet.

SNAKK MED EN EKSPERT

BI strategi og veikart

Vi i Inspir-IT kan hjelpe deg med å lage et veikart for Business Intelligence og Analytics, basert på din nåværende status, dine forretningsbehov og planer for transformasjon.

Datavarehus og BI løsninger

Å bygge et konsolideringsmiljø for SQL Server er ikke en enkel oppgave, men vi i Inspir-IT har et rammeverk vi følger

Power BI

Vi kan hjelpe deg med å håndtere utfordringene ved innføring av Power BI som en Front-end analyse- og datavisualiseringsplattform.

Vi går foran med et godt eksempel:
3 prestasjoner vi er stolte av

1

Design og implementering av et enterprise datavarehus og BI løsning basert på SSAS og Power-BI for 100+ bruker med over en milliard rader

2

Design og implementering av en finansiell BI løsning for regulativ rapportering og daglige driftsrapporter basert på millioner av transaksjoner. Løsningen er en kompleks kombinasjon av SSRS, Power-BI og Excel integrert sammen for å skape et samlet rapporteringssted for alle rapportbehov til finans og regnskapsavdelingene

3

Utvikling av budsjett og rapporteringsløsnigner for en virksomhet med over 30 enheter ved bruk av Microsoft Power Platform (PowerApp, Flow og Power BI)

Snakk med en ekspert

Margarita Naumova

E-post: magi@inspir-it.no
Telefon: +47 91929912

    Fornavn *

    Etternavn *

    Epostadresse*

    Hva er dine behov?